За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Escorial & Spa *** се намира на 5 минути (250 м.) пеша от плажа Плая дел Инглес, в южната част на остров Гран Канария, и на 30 минути пеша от грандиозните дюни на Маспаломас, на 32 км от летището на острова. Това е ваканционен хотел с възможност за изхранване на зполупансион или ол инклузив, разположен в един от най-известните туристически райони на Канарския архипелаг.

Той предлага няколко басейна, спа център, боулинг зала, както и гледка към Атлантическия океан от хидромасажната вана на покрива. В целия хотел има  безплатен WiFi. Всички стаи в хотел Escorial са с климатична инсталация и имат обзаведен самостоятелен балкон и сателитна телевизия. Предлага се сейф срещу заплащане. Осигурен е малък хладилник и всяка стая има самостоятелна баня. Спа центърът Escorial разполага с пещерен басейн със солена вода с водопади. Има термална верига с финландска сауна и парни бани. Предлага се масаж, а има и фитнес зала. Хотелът разполага с мини голф и стая за игри. Има денонощна рецепция, а хотелът разполага с различни магазини на място. Има и детска площадка. В ресторанта на хотела се сервират ястия на шведска маса с шоу готвене. Вечерните забавления са предвидени в бара.

В стаите

Стаите на хотела общо 250 са просторни, удобни и идеални за отдих в един от най-добрите райони на Гран Канария. Всички климатизирани стаи в хотела са с вентилатор на тавана, имат оборудван с маса и столове самостоятелен балкон /тераса и сателитна ТВ, телефон и сейф срещу заплащане, малък хладилник и всяка стая има самостоятелна баня, обзаведена с душ и сешоар.

На територията на хотела

Хотелът разполага с основен рестрорант, снек бар и бар на басейна. Има външен басейн, детски басейн, клуб "Здраве", СПА център с всички видове услуги (със свое разписание и ценоразпис), площадка за игра (за децата), шезлонги, зала за аркадни игри, билярдна маса (билярд с/у заплащане), уъркстейшън с компютри (за работа от дистанция, с/у заплащане).
В холтеът рецепцията е 24/7, има перално помещение и багажно отделение за съхранение на багаж, персонал, който говори различни езици - датски, английкси, френски, немски и испански. 

Той предлага боулинг зала, както и гледка към Атлантическия океан от джакузито на покрива. В целия хотел има  безплатен WiFi. 

Спа центърът Escorial разполага с пещерен басейн със солена вода с водопади. Има термална верига с финландска сауна и парни бани. Предлага се масаж, а има и фитнес зала. Хотелът разполага с мини голф и стая за игри. Има денонощна рецепция, а хотелът разполага с различни магазини на място. 

Вечерните забавления са предвидени в бара.

Хранене

Ресторантът на хотела предлага на гостите различни видове местни и международни видояве ястия за закуска, обяд и вечеря на шведска маса (спроред база на изхранване при настаняване).

Хотелът разполага с бар Safari, разположен в лобито на хотела, където има музика на живо два пъти седмично и различни шоу програми, както и "хепи ауър" от 20:00 до 21:00 за нашите гости на полупансион .


Ресторант на шведска маса: закуска, обяд и вечеря.

Сладолед (от 11:00 до 17:30 часа)
Кафе и сладкиши (от 16:00 до 17:00 часа)
Закуски (от 10:30 до 15:00 часа)
Напитки (от 10:30 до 00:00 часа)

Забавление

Хотел със СПА център в Плая дел Инглес, Гран Канария Escorial & Spa *** е невероятно пространство за релакс и спокойствие напълно безплатен достъп за гостите на хотела, но с/у заплащане обявено по ценоразпис в хотела и СПА центъра.

Оценки и коментари